tag:blogger.com,1999:blog-6247052027441314989.post6829618946432187131..comments2023-11-22T10:44:22.301+01:00Comments on <p align="center">Między ustami a ciosem patelnią</p>: Policzki wołowe z pigwą, marchwią i bakłażanemLina w Śmietaniehttp://www.blogger.com/profile/05902916618639989182noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6247052027441314989.post-84035399886743813372015-10-19T23:25:51.477+02:002015-10-19T23:25:51.477+02:00Spróbuj, to bardzo dobre mięso. Ma dość intensywny...Spróbuj, to bardzo dobre mięso. Ma dość intensywny smak, więc dobrze o tym pamiętać przy doprawianiu. Poza tym nie nastręcza żadnych problemów w przygotowaniu.Lina w Śmietaniehttps://www.blogger.com/profile/05902916618639989182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6247052027441314989.post-61627232170323173152015-10-16T18:08:53.389+02:002015-10-16T18:08:53.389+02:00Policzki bardzo mnie kuszą, ale jakoś jeszcze nie ...Policzki bardzo mnie kuszą, ale jakoś jeszcze nie miałam odwagi się za nie zabrać, z przyjemnością więc oglądam i czytam o nich.Agnieszka - PolskaZupahttp://www.polskazupa.pl/noreply@blogger.com