tag:blogger.com,1999:blog-6247052027441314989.post9120204970207772393..comments2023-11-22T10:44:22.301+01:00Comments on <p align="center">Między ustami a ciosem patelnią</p>: Chleb pszenno - żytni z kminkiem na zakwasie żytnim i drożdżachLina w Śmietaniehttp://www.blogger.com/profile/05902916618639989182noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6247052027441314989.post-49815724576524555652014-02-23T20:02:54.925+01:002014-02-23T20:02:54.925+01:00Masz trochę racji, zaraz edytuję tytuł. Przepis po...Masz trochę racji, zaraz edytuję tytuł. Przepis pochodzi z książki amerykańskiej, w której pojawia się bodaj jeden chleb włącznie z żytniej mąki z adnotacją, że wbrew temu co sądzi się powszechnie (w Stanach zapewne, bo u nas to raczej nie) chleb na samej mące żytniej da się upiec...<br /><br />Niemniej jednak, sądzę, że żyłka we wspomnianej przez Ciebie dupie by Ci nie pękła ani od kulturalnej wypowiedzi, ani od stosowania się do zasad ortografii.Lina w Śmietaniehttps://www.blogger.com/profile/05902916618639989182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6247052027441314989.post-39693382412539996712014-02-18T05:11:50.959+01:002014-02-18T05:11:50.959+01:00ten przepis jest do dupy bo zawiea make przenna a ...ten przepis jest do dupy bo zawiea make przenna a to nie jest wyszczegolnione w tytuleAnonymousnoreply@blogger.com